Hozzászólások: sevaster1 http://sevaster.sevaster.hu Minden Mindennel ÖsszefüggTue, 03 Jul 2018 20:23:52 +0000hourly1https://wordpress.org/?v=5.0.3Tari János hozzászólása (Irány a hülyék paradicsomába, avagy inkább kezdjünk el gondolkodni?) http://sevaster.sevaster.hu/pol/hulyek-paradicsoma/#comment-41 Tue, 03 Jul 2018 20:23:52 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=479#comment-41Felmérések szerint a házi juhoknak 50%-kal csökkent az agytérfogatuk, mint a vadon élő társaiknak. Hiszen úgyis a gazda pulija mondja meg, hogy merre és meddig mehet, nem érdemes gondolkodni. Ám a házi juhok sorsa a megöletés, mint ahogy az emberiség sorsa is a megöletés lesz az ökokatasztrófában.

“A szolgaság semmilyen faját nem lehet megtörni anélkül, hogy a szolgaság minden faját meg ne törnék.” Marx Károly

Enges: A család, a magántulajdon és az állam eredete c. művében arról is ír, hogy a barbárság korában az emberiség kettévált. Az eurázsiaiak állattenyésztéssel, az indiánok növénytermesztéssel bővítették a táplálékukat.
Az állattenyésztés azt jelenti, hogy sz állattal megöletik a növênyeket, az emberekkel meg az állatokat. Ez a hierarchikus értékítélet átmegy sz érzelmekbe is, hiszen a jobboldali világnézet biológiai alapja, a jobbagyfélteke előbb volt, és mint tudjuk a jobb inkább érzelmi, a bal inkább értelmi funkciójú. Ezért az állsttartó ázsiai pusztákon nagy birodalmak jöttek létre, sőt még a XXI. sz.-ban is ezen sztyeppéken vannak a legdespotikusabb államok.
Ezzel szemben az indiánoknál nem volt állam. A törzsfőnök első volt az egyenlők között. Ma is az 5. Evangéliumnak tsrtják Seattle indián törzsfőnök legendás kongresszusi beszédét. Kivétel erősíti a szabályt! A mexikóiak pulykát, a peruiak lámát tartottak, és ezért ők màr nem úszták meg állam nélkül. De az állatok kizsákmányolàsa emberek kizsákmányolásához vezet elv ma is érvényes. A legutóbbi osztrák elnökválasztáskor is az állatelnyomáshoz közelebb álló tudattal rendelkező vidékiek szavaztak a legelnyomóbb rendszer, a nácik képviselőjére, mig Bécsben csak 20%-ot kaptak. De a hazai választásokon is egyértelműen a vidékiek szavsztak nagyobb arányban az elnyomóbb rendszert képviselőkre.
A marxizmus nem yz általános emberszeretetből indul ki -volt a tankönyvünkben-, hanem az osztálygyűlöletből. Ha a kizsákmányolás gyűlöletét a jobbagyféltekének is sikerül àtvennie, akkor a kizsákmányolást, mint olyant gyülölné meg az ember, ami azt jelenti, hogy számára nemcssk akkor lesz gyűlöletes a kizsákmányolás, ha őt zsákmànyolják ki azok, akiknek ő van kiszolgáltatva, hanem akkor is gyűlöletes lesz számára a kizsákmányolás, ha ő zsákmànyolná ki azokat, akik neki vannak kiszolgáltatva! Pl. a nők vagy az állatok. Mert állatok felszabadítása nélkül nincs emberfelszabadulás sem.

]]>
Laszlo Barla-Szabo hozzászólása (Neofeudalizmus – a családok szétverése) http://sevaster.sevaster.hu/pol/neofeudalizmus-a-csaladok-szetverese/#comment-36 Tue, 01 May 2018 03:37:14 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=432#comment-36Helyesbites mert a computer a sajat vilagat irja:Az indianokat teljesen ki akarjak irtani! ]]>Laszlo Barla-Szabo hozzászólása (Neofeudalizmus – a családok szétverése) http://sevaster.sevaster.hu/pol/neofeudalizmus-a-csaladok-szetverese/#comment-35 Tue, 01 May 2018 03:33:26 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=432#comment-35Nagyon tetszik az iras jo es reszletes megkozelites magyarazat.Sol embernek szukseges .Diohejban annyit foglalnek ossze hogy amit vegul akarnak az nem mas mint a szaporito szulopar letrehozatala mindennemu kotodes es erzelem nelkul.Innen pedig kinevelni a robotta aljasitott biologiai lenyt amelyiket be lehet a computer chippel azonositani soha nem all ellen tehat tokeletesen felhasznalhato.Ennek a resze a kicsi korban megkezdett agymosas.Me l em egy 14 eves fiam van itt es hetrol hetre latom milyen kart okoz az un.kepzes.A csalad szetverese volt az elso lepes es azota igen elorehaladott a folyamat.Az Indian/Lakota stb./ pelda ott valtozik hogy oket relearn no akarjak irtani! ]]>Equedu hozzászólása (Neofeudalizmus – a családok szétverése) http://sevaster.sevaster.hu/pol/neofeudalizmus-a-csaladok-szetverese/#comment-25 Fri, 09 Mar 2018 20:49:38 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=432#comment-25Vannak országok, ahol a kritikus gondolkodásra nevelés az oktatás része. Itt hamar rájöttek, hogy az Ő céljaiknak az elbutítás felel meg, lásd közoktatás. Az Ő gyerekeik magániskolába járnak, és megtanulják, hogyan uralkodjanak az ostoba sorba züllesztett plebejen. ]]>Tibor hozzászólása (Neofeudalizmus – a családok szétverése) http://sevaster.sevaster.hu/pol/neofeudalizmus-a-csaladok-szetverese/#comment-24 Thu, 08 Mar 2018 16:05:54 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=432#comment-24“A leginkább talán az a baj, hogy a tudatosság hiányzik belőlünk.” – Ha elfogadjuk ezt kiindulási pontnak (részemről még a talán-t is elhagynám), mi lehet a következő lépés, hogyan korrigálható ez a hiány? ]]>Zoltán hozzászólása (Neofeudalizmus – a családok szétverése) http://sevaster.sevaster.hu/pol/neofeudalizmus-a-csaladok-szetverese/#comment-20 Tue, 06 Mar 2018 19:56:00 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=432#comment-20Jó írás, és tényleg egy neuralgikus pontra tapint rá. Ha nincs család, nincs védelem. Az egyén önmagában tehetetlen.
De nem tudom, mennyire csinálják ezt, és mennyire történik magától, általunk, emberek által. Gondolok itt arra, hogy a népesség szép lassan (önként) vándorol a város irányába. A vidékiek már itt elszakadnak a családtól. A városban pedig szinte törvényszerű az 5-10 évente történő újabb és újabb költözés. Tehát még az időközben létrejövő egyéb közösségek is időlegesek.
Persze ha idevesszük, hogy az individualizmus és szexuális szabadosság értékét a tőke ültette az agyakba … Akkor erős a befolyás. De azért a döntés a kezünkben van, egyenként és családonként.
A leginkább talán az a baj, hogy a tudatosság hiányzik belőlünk. Tudatlanul meg jól bedőlünk 🙂 ]]>
Dániel Csukay hozzászólása (Az elme hatása az anyagra) http://sevaster.sevaster.hu/parapszichologia/az-elme-hatasa-az-anyagra/#comment-13 Tue, 13 Feb 2018 21:38:38 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=407#comment-13Köszönöm! ]]>Anon hozzászólása (A legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy mi történik) http://sevaster.sevaster.hu/egyeb/a-legtobb-embernek-fogalma-sincs-rola-hogy-mi-tortenik/#comment-2 Thu, 25 Jan 2018 16:52:03 +0000http://sevaster.sevaster.hu/?p=252#comment-2Jó cikk, valaki megoszthatná a facebookon 😀
(Nem vagyok tag, így nem én leszek az.)

Aki esetleg kicsit függetleníteni szeretné magát a fenti folyamattól, pár alternatív szoftver: http://prism-break.org

]]>